Visi pasaulio sveikos mitybos specialistai rekomenduoja valgyti įvairių grūdų košes: avižų, sorų, bolivinių balandų, amaranto ar rugių. Košės dažnai asocijuojasi su žodžiais: neskanu, nuobodu ar nepatinka. Tuoj padėsime jums pakeisti šią nuomonę!
Košės yra ne tik be galo naudingos sveikatai, bet ir gali tapti labai skanios, jeigu pasinersite į jums leidžiamą fantazijų pasaulį ir išmarginsite jas įvairiais pagardais!
Košėms gardinti naudokite kokosų aliejų, čija ar linų sėmenų sėklas, įvairius riešutus, uogas, džiovintus ir šviežius vaisius, goji uogas, bičių produktus, tokius kaip žiedadulkes, bio jogurtą, natūralias uogienes, kokosų drožles, kakavos gabaliukus, cinamoną ar kitus prieskonius! Tokias košes ypač pamėgs vaikai, jeigu jiems leisite patiems jas papuošti.
Daugiau gydytojos homeaopatės ir sveikatos mitybos vadovės patarimų ir receptų rasite jos „Facebooko" paskyroje - Geros sveikatos paslaptys.