Gegužės 9, 2018
Londono vaškinių figūrų muziejuje atidengta Meghan figūra
© Foto: @Madam Tussaud / Twitter.

Londono Madam Tussaud (Tiuso) vaškinių figūrų muziejuje trečiadienį atidengta Meghan Markle (Megan Markle) vaškinė antrininkė, ant kurios piršto matyti princo Harry (Hario) padovanoto sužadėtuvių žiedo kopiją.

„Artėjančių vestuvių sukeltas ažiotažas jau pasiekė aukščiausią lygį, ir mus tiesiog užgriuvo lavina klausimų, kada pagaliau žmonės galės pamatyti Jos Karališkąją Panašybę“, - sakė muziejaus vyriausiasis vadybininkas Edwardas Fulleris (Edvardas Fuleris).

Buvusios JAV televizijos žvaigždės antrininkė aprengta žalia suknele. Panašų apdarą ji dėvėjo, kai gegužės 19 dieną Vindzoro pilyje susituoksianti pora pranešė apie savo sužadėtuves lapkričio mėnesį.

„Jai pagaminti prireikė maždaug pusės metų. Darbus teko truputį paspartinti, todėl, suprantama, darbo ėmėmės iš karto, vos paskelbus apie sužadėtuves“, - naujienų agentūrai AFP sakė vyriausiasis skulptorius Stephenas Mansfieldas (Stivenas Mansfildas).

Paklaustas, ar Harry ir Meghan patys pozavo šiai skulptūrai, jis atsakė: „Kaip patys galite įsivaizduoti, šiuo metu jiems rūpi truputį kiti dalykai, todėl pasistengėme sukurti šias figūras, naudodami per daug metų mūsų ištobulintą techniką“.

Princo Harry vaškinė figūra buvo iš pradžių sukurta minint jo 30-ąjį gimtadienį. Tačiau po sužadėtuvių skulptūra buvo atnaujinta, princui buvo „užauginta“ barzdelė, kurią jis dabar nešioja.

„Didžiulis iššūkis šiuo atveju buvo tai, kad žmonių lūkesčiai buvo tikrai dideli ir jie vis domėjosi, kaip atrodys mūsų figūros“, - kalbėjo S. Mansfieldas.

Muziejaus lankytojai vaškinę porą galės pamatyti jau vestuvių išvakarėse. Tą dieną visos Meghan ir visi Harriai į muziejų bus įleidžiami nemokamai, pažadėjo administracija.

BNS inf.

Raktažodžiai: Karališkos vestuvės

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai