Balandžio 4, 2018
Londono lietuvė subūrė raudonplaukių chorą
Ginger Power.

Anglijos sostinėje gyvenanti dainininkė Donata Virbilaitė vietoje nesėdi ir muzikos neapleidžia. Vos prieš pusmetį mergina įkūrė savo muzikos studiją Dloud, o artėjant pavasariui nusprendė suburti ir raudonplaukių dainininkių grupę.

Atlikėja sako, kad jau seniai svajojo suvienyti visus „ryžus” žmones. Dar gyvendama Lietuvoje planavo sukurti projektą su žinomomis Lietuvos raudonplaukėmis, tačiau tada planus pakeitė emigracija į Turkiją.  Dabar mergina daug laiko praleidžia studijoje, kur pati kuria ir mokosi prodiusuoti dainas, tad, kaip pati juokauja, tinkama terpė ir netikėtai šalia atsiradę žmonės vėl atgaivino šią idėją. „Londone praktiškai neįmanoma pragyventi vien iš muzikos, tačiau stengiuosi didžiąją dalį laiko skirti būtent jai. Kai pernai susipažinau su Laura (Eurovizijos atrankose sužibėjusia atlikėja, pseudonimu Lawreigna), pasiūliau sukurti projektą, o tada mūsų kelyje atsirado ir profesionali dainininkė britė Natalie.  Trys išprotėjusios raudonplaukės. Štai ir turim – Ginger Power”, – skambiu pavadinimu prisistato merginos.

Šiuo metu merginos repetuoja su gyvo garso grupe ir ruošiasi pirmiesiems koncertams Londone. Kol kas programoje – tribalsės žinomų dainų versijos, bet auksaplaukės planuoja pristatyti ir ne vieną autorinį kūrinį.

Ginger Power – nėra merginų muzikos grupė. Tai projektas, kurio nariai gali gausėti, keistis, koncertuoti kartu ar kurti vienkartinius pasirodymus interneto pagalba visame pasaulyje. „Gal ateis diena, kai jums uždainuos tarptautinis raudonplaukių choras”, – juokiasi Donata ir pristato su kolegėmis savaip perdainuotą populiarios Adelės dainos „Make you feel my love” versiją.

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai