Vasario 6, 2018
Atlikėja Donata: Lietuvoje vis dar akivaizdžiai veikia „draugų ir pažįtamų” kultas
Donata. © Foto: Edgaras Žilaitis.

„Eurovizijos” atrankoje dalyvavusi raudonplaukė atlikėja Donata, deja, nepateko į kitą konkurso etapą, bet nenusimena ir tiki, kad daina „Powerful” atras savo klausytoją.

Britų kompozitoriaus Michael James Down ir žodžių autoriaus Will Taylor parašytas kūrinys siunčia striprią žinutę pasauliui, akcentuodamas žmogaus stiprybę ir kovą, pildant savo svajones.

„Dainos žodžiai parodo, kaip daugelis jaučiasi kiekvieną dieną, kovodami už vietą po saule. Daina apie tai, kad laikas ir nepasiekti horizontai nėra priežastis pasiduoti, kad esame stipresni ir galingesni, nei mums kartais atrodo. Grubiai tariant, manau, ši daina yra spyris į užpakalį”, - juokiasi atlikeja, kartu su daina pristatanti ir tokią pat galingą ir šiek tiek atvirumo nestokojančią fotosesiją.

Donata užsimena, kad dalyvavimas Eurovizijos atrankoje buvo labai staigus ir neapgalvotas sprendimas ir dabar daug ką būtų dariusi kitaip, gal, net nebūtų dalyvavusi. Dainininkė mano, kad Lietuvoje vis dar akivaizdžiai veikia „draugų ir pažįtamų” kultas bei telefono kortelių pirkimai, norint gauti kuo daugiau balsų.

„Nemanau, kad sąžininga rinkti Lietuvos atstovą tokio lygio konkurse ir apmokestinti skambučius. Pažiūrėjus į balsų skaičių supranti, kad šiek tiek didesnė giminė ir jau sėkmingai gali būti išrinktas atstovauti mūsų šaliai”, - atvirai kalba Donata. Mergina nesibaimina nuomonių ir nuoširdžiai palaiko visus ten dalyvaujančius atlikėjus, tačiau mano, jeigu nebus pakeistos žaidimo taisyklės, su laiku nacionalinė atranka tik silpnės.  

Nuotraukos: Edgaras Žilaitis.

Muzikos ir žodžių autoriai: Michael James Down & Will Taylor

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai